дзвони б, ють...
розірвав спокій хмар,
він украв тишу в квітня,
й бастувати почав...
просто лився по світу,
приближав небеса…
в хвилюванні повітря:
воля, й Віра в життя!..
голосніш серце б’ється,
владарює дзвін скрізь,
то в душі відізветься,
дасть надію мені,
то збере всю тривогу,
від життя до життя
почуття б’ють у дзвони,
а здалося, що я…
Свидетельство о публикации №115042501497