Гоняюсь

Я устал
От этой
Боли
Разлукой.
Сквозь
Пространство
Тяну
К тебе
Руки.
Ищу
На ощупь.
Пока
Что
Чужое
Трогаю
Обжигаясь.
Глаза
Закрываю
Только
Ты !
Остальной
Мир
Отвергаю.
Красотою
Божественной
Тебя
Представляю
И грёзами
Таю.
Облаками
Безумных
Надежд
Улетаю
В те дали
Где
Живые
Никогда
Не бывали.
Страдаю
Огнём
Надежда
Сгорает
Вдруг
Не найду
Горько
Плачу.
Но вспоминаю
Удачу
Глаза
Вытираю
И поиском
Новым
В радость
Кто скажет
За чем
Я гоняюсь.....?;


Рецензии