Маю велику я над ю

Он ти, чуєш, он ти…чуєш?
Плаче сива мати.
Проводжала, проводжала
Сина у солдати.
Йому б жити, йому б жити,
Дівчину кохати,
А він в полі, а він в полі
Cтроче  з автомата!
Їдуть танки, їдуть танки
Б’ють по ним гармати!
Сиплють  “градом», сиплють «градом»
попадають в хати!
А в хатині, а в хатині
Старі, літні люди!
Їм пробило, їм пробило :
Скроню, ноги, груди…
Кров рікою, кров рікою -
Тече з від усюди!
Боже ж милий, боже ж милий -
Схаменіться, люди!!!
Я благаю, всіх  благаю,
Іменем  Господнім!
Хіба ж можна, хіба ж можна -
Всіх так  нас  зубожнювати?
Підем  разом, підем  разом -
В храм – СВЯТОЙ  МАРІЇ!
В серці маю, в серці маю -
ВЕЛИКУЮ  НАДІЮ!!!
PS: Треба нам всім, треба нам всім -
Миром все владнати,
Щоб ніколи, більш ніколи -
НЕ  РИДАЛА МАТІР!!!
(2015р.)


Рецензии
Ох! Как же вы правы, Катерина!
"Щоб ніколи, більш ніколи -
НЕ РИДАЛА МАТІР!!!"
Мира Вашему сердцу и Вашему дому!

Александр Мой Брат   26.05.2015 13:22     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.