Love of strange
ain't need a cry
when happened all
said u to me - good-bye - Yeah-Ъ yea - !
've u be4 it tried - ?
To say : it's NihilЪ
it's - good-bye
Yeah-Ъ - a ?
I need your i-z i need yr blood
that never come back birds apart
i like what anything you do , like
fall in love with-outa clue
Свидетельство о публикации №115042410195