Hunter

Извините за мой скудный английский ...

Running. You're cornered by.
Now is your hour.
you must remember. I - Death
Iwill tear your heart

Remember! Wherever you are,
I always will find you

My name is Hunter
the wind is with me on the same road
I skillful master
I take sinful souls

and take your

scream. You run into a dead end
Night falls - my time
a great compliment
For me, as your brain

I'm not just shooter
No animal was hurt by my hand
But people - sinners
I shoot their hearts

Remember! Wherever you are,
I always will find you

My name is Hunter
the wind is with me on the same road
I skillful master
I take sinful souls

and take your

Day of reckoning nearing
ending soon
It's time to cleaning
Darkness will cover the sun

Remember! Wherever you are,
I always will find you

My name is Hunter
the wind is with me on the same road
I skillful master
I take sinful souls

and take your

I am  hunter




Бег . Ты загнан в угол .
Сейчас настал твой час .
ты должен помнить . Я - Смерть
Я вырву твое сердце

Помни ! Где бы ты ни был ,
Я всегда найду тебя

Мое имя Охотник
ветер идет со мной по одной дороге
я искусный мастер
Я забираю грешные души

и заберу твою

крик . Ты бежишь в тупик
Наступает ночь - мое время
отличный комплимент
Для меня в виде твоего мозга

Я не просто стрелок
Ни один зверь не пострадал от моей руки
Зато люди - грешники
Я расстреливаю их сердца

Помни ! Где бы ты ни был ,
Я всегда найду тебя

Мое имя Охотник
ветер идет со мной по одной дороге
я искусный мастер
Я забираю грешные души

и заберу твою

Час расплаты близится
Скоро конец
Пора все отчистить
Тьма накроет солнце

Я охотник


Рецензии