Без меж

Весна  без меж,
Без краю,
Без початку,
Весна  в  душі,
І  у рядках вона,
Весна мов жінка,
Таїнство,
Загадка,
Непізнана, незмірна
Глибина……….
Вона приходить  тихо
І раптово,
І на душі одразу  так  стає………..
Кленово…………
Березово …………..
Промінчиком
Кохання  оживе!
23.04.2015


Рецензии