Пирожок про вискас. English

Mark felt with back of his head
A glance so hypnotizing
Word "Whiskas" clystallizing
In conscience with no word said.

Олег почувствовал затылком
гипнотизирующий взгляд
и постепенно слово вискас
в его сознании всплыло.


Рецензии