Весна

Їду!.. їду у рідні краї!..
Лиш для МЕНЕ там сонце сія!..
Там співають МОЇ солов"ї,
І весна розквітає - МОЯ!...

Якщо хочеш, то можеш і ти,
Завітати у рідні краї!..
Весни будуть для ТЕБЕ цвісти!
І співати - ТВОЇ солов"ї!...


Рецензии