Ти радий?..

Ти радий?.. Радий! що зустрів мене!...
І я так щиро зустрічі зраділа!
Моя душа забула все земне
З тобою разом в небо полетіла!...

Ті спогади, мов крила нас несли!...
У ті краї, де юні весни мріють...
Де ми колись щасливими були!
...Там вічний Рай!..і люди не старіють...

І я , і ти - у серці зберегли
Яскраве сонце першої любові!...
Як добре, що зустрітись ми змогли!
Дай Боже! щоб зустрілися ми знову!...


Рецензии