Життева норма

Скільки  тобі  діять  й  спати,
Їсти,  пить  й  кохати
Норма  мусить  існувати
Щоб  її  тримати.
Якщо  норму  перебрав
Ти  у  певнім  віці -
Життя  колесо  вертав,
Заскріпіли  спиці.
Бездіяльно  жив  у  сплячці
А  в  благах – старався,
То  ж  з  літами  у  болячці
Увесь  закопався.
Що  лишилось - унормуй,
А  найперше  -  волю,
На  борню  мобілізуй
Якщо  сам  ще  воїн.
    20.04. 2014р., Київ


Рецензии