Як звичайно

Туркотіла  весна,
За вікном, за вікном,
Пахло  ніжно і свіжо -
Травою,
Туркотіла  війна,
Автоматом  і злом,
І хотілося  миру  до болю!
Земля спрагла зерна,
Перемоги солдат,
Отак просто
І коротко,
Крапка!
Щоб заснув 
Врешті танк,
І  замовк автомат,
Зазирнула  весна
У фіранку,
На роботу  спішить
І  дітей  цілувать,
Як звичайно, 
Як  мирного  ранку!
22.04.2015


Рецензии