108 -Амальгама-

Голос. Пісня. Крик сича. Голосіння. Шепотіння.
Шамотиння під вікном. Шкреботіння.
Скрип дверей. Підлога стогне.
Кроки, кроки.

Рік за роком, день за днем.
Уповільнюється швидкість.
Простір щільний ще щільніш.
Зависає тиша.
Грузне в ній моя душа,
як оса в суничнім джемі.
Сплю_не_сплю, боюсь відкрить
наполохані повіки.
Треба з кимсь поговорить,
побалакать з кимось.

Хто там, хто там? Тріпотять
вії. Не дають ся зирить.
Плаче сич. Сичить змія.
Кундаліні значить.

Знаки. Оливо чи цина?
Що кому призначать -
невідомо.
Буде золото чи ртуть.
Поживем - побачим.


Рецензии