Ще будемо

Ми будемо блукати крізь зірок.
Зустрівшись вже не уві сні.
Не в чиїхось тих ілюзіях.
Вже на яву, вже не підробка. Гей!
Нарешті я з тобою, я одужаю?
Переплелися пальці, дивний сміх.
Страх загубитись в тому що забудеться.
Піти не зможем, зробимо тандем.
Нас навіть небо, знов прозве своєю музою.


Рецензии