Хочеться водички

Жити легше стало,
Менше ми їмо,
Грошенят замало,
Воду тож  й п’ємо.

Та й водичка наша
Подорожчає,
Правда, люди, ваша,
Питимеш що є.

Звик давить хто соки
З дачних яблучок.
П’є собі аж доки
Прийде новий строк.

З нового врожаю
Соку надавить,
Дачникам бажаю
Й далі соки пить.

Пиякам не страшно,
Самогон в них є,
Їм приємно й смачно
Пійло пить своє.
               
А хто дач не має
І спиртне не п’є,
Гроші витрачає,
Якщо в нього є.

Ні грошей, ні дачі
Й без горілочки,
Справи вже свинячі.
Милі біднячки.

Хочеться водички,
Тільки не з Дніпра,
Пить позбутись звички
Мабуть нам пора.
22.04.15.


Рецензии