Я вдячна Вам!..

Я вдячна Вам за золоті слова!..
Душа людини до тих пір жива,
Допоки сонце в синім небі світить,
Цвіте кульбаба і росте трава!

Я Вам дарую ранок і росу!..
В віршах до серця радість донесу!
Бо так прекрасно в цьому світі жити
І вірити в божественну красу!!!

Хай плинуть весни, наче кораблі...
Й летять до нас лелеки, й журавлі!
Ми народились, щоб цей світ любити!
Хай буде щастя й мир на всій землі!


Рецензии