Чарiвна пора

Мружитись досить, розплющити очі,
побачити осінь - в душі і наосліп
іти припинити, почати стояння,
а потім ходити колами в стані

радості й щастя, битися в стінки -
від сміху упасти, мовчати в хустинку -
нарешті відкрили ми правді дорогу -
відрубані крила брехні на порозі

залишимо перед уходженням в дім
братерства і двері відкриються ті,
які нас манили і вабили блиском -
небесна тканина довіри і зиску

ставатиме тлом і правителі-зорі
покажуть, як правильно жити і йти,
старе ми відкинем - сміття то і мотлох,
славетне майбутнє чекає на нас,

халява прийде і з грошима камаз
на обрії вже бовваніє так чітко,
перемогами вщерть устилаючи шлях -
ми дочекались - добро замість зла.


Рецензии