Я прийду до тебе, моя мамо...
Через покоси я до тебе прибіжу.
І як в дитинстві,обійму так само,
І все ,що є на серці,розкажу.
Я прилечу до тебе,мамо ,птахом,
Що вилетів давно з-під твоїх крил.
Який давно вже не кружляв над дахом,
А може то літать не було сил.
Я принесусь до тебе швидше вітру,
Щоби в обійми мамцю тебе взять.
Й років твоїх прекрасную палітру
Я на обличчі зможу прочитать.
Прийду,примчуся,піснею долину,
Адже чекаєш завжди ти дітей.
Ти скажеш мені знову: ’’ Любий сину!..’’
І сльози радості в нас потечуть з очей.
22.04.2015р.
Свидетельство о публикации №115042211384