***

Що є найголовнішим для кожної людини?
Це щастя, мир, добробут для кожної людини,
Порозуміння, злагода в думках й на ділі,
Щоб розірвати Батьківщину не посміли
Ті, що воюють на сході України!
А хто ж ті люди?Різні їх багато…
І з ними борються з АТО солдати.
Ці люди вибір свій зробили –
Вони за Єдність України!
PS: Ось чому не можу я мовчати.
Що хочу людям розказати …
Я від мовчання-перейшла до говорити
І стала більш вагоме вже робити!
(Катерина Україна) 2014p.


Рецензии