***

Нехай, вірші мої неповноцінні
Хай не римуються вони!
Я  закарбую в них – дні сьогоднішніх події
Прославлю героїв моєї  країни!
Любов’ю своєю я розтоплю холоднії  серця!
А в боротьбі за ЦІЛІСНІСТЬ країни -
Піду на смерть,аж до повного кінця,
Бо я за ЄДНІСТЬ Батьківщини!
Душа моя палає Прометеєвим вогнем…
Вона  усім ,осяє той буремний путь!
Жадаю,щоб квітку назвали моїм ім’ям…
Коханий,що обіцяв мені-благаю не забудь!
PS:Боляче!Ой, як боляче!
Називають: бандеркою,зомбі,укропом…
Кров тече! Людська кров тече!
А чи ж маєте в серці, ви- Бога?
 2014р.


Рецензии