Если б я была...

 Якби була б я, якби була б я -
Вишнею в садочку,
Квітнула б тоді, квітнула б тоді -
На вишитій сорочці!
 Якби була я, якби була я –
Струмочком під горою,
Напоїла б всіх,напоїла б всіх
Чистою водою!
Якби була я, якби була я
Житечком у полі
То тоді б ніхто, то тоді б ніхто
Не знав злої долі!
Якби Боже дав, Якби Боже дав –
Крила за спиною
Полетіла б я, полетіла б я-
Тай стала б – дружиною!
А якщо б була, а якщо б була -
Сонечком  жагучим
Розігнала всі, розігнала б всі -
Чорні, злії  тучі!
Вітерцем весіннім, вітерцем весіннім -
Линула  у вирій…
Дайно Боже тим, щоб жилось усім -
Краще в  Україні!
 2015р.


Рецензии