Читаю романи

У туалеті кожну днину
Сиджу i не одну годину,
Тому романи там читаю,
А в Інтернеті вже благаю
Всіх авторів писати більше,
Романи щоб  були товстіші,
Щоб в туалеті міг читати
Й на тиждень раз роман міняти.
21.04.15.


Рецензии