Пирожок о наболевшем

Где бы отыскать таких таблеток,
Чтоб выпил - как два часа поспал:
Глаз сияет, цвет лица атлеток,
Чтоб даж муж поприставал.

Where can I buy these magic pills?
Take one, as if you slept for two extra hours:
Eyes sparkle, face expression thrills.
Even hubby's inviting me to shower.


Рецензии