Я люблю тебя in both languages

Я еду, ты ведь ожидаешь...
And feelings completely soaked
Через мгновение узнаешь
What feel I sincerely from heart.

Я чувствую от сердца благость
At casual meeting I feel good
Ты рядом - я погружен в младость
Your smiling told me what I should

I'll make you very-very blissful
I'll fight with enemies for you
I'll fill souls our to a peaceful
По-русски: "Я тебя люблю!"


Рецензии