Весна пришла
Ласкавим поглядом нас тішить
Проміння лагідне нам шле
Але буває і засніжить
І тихо холодом війне…
Вона вже в лісі побувала
Як небо , пролісків блакить
Мов ковдра ряска все вкривала
Зійшовши сніг, струмком біжить…
Ой диво-весно, ти красуня
Як те, доросле вже дівча..
Що в світлі ночі повно луня
Сповість свої всі почуття
Нам соловейко спів дарує
А подих нам бузок пянить
Зірка , що впала зчарує
Кохання знов до нас спішить
А А.Тарасенко 20.04.2015г
Свидетельство о публикации №115042008648
И вашу замечательную мысль.
Забина 23.04.2015 07:53 Заявить о нарушении