Укра но мила!
Маленьке місто є.
Багато їх навколо
Але усе не те.
І ви спитаєте:"чому?"
Я гордо відповім:
"Бо це країна щастя,
миру й доброти".
Я народилася у цьому місті
Була щаслива як і всі.
Я грала у футбоол,
Та кукли десь були.
Але тепер зросла,
Навчаюсь та танцюю.
Я дуже,дуже вдячна
За таке минуле.
Країна ця єдина,
Співуча та грайлива.
Блакитно - жовтий прапор
Є символом у нас.
Свидетельство о публикации №115042008466