О, Боже!

О, справедливий наший Боже,
Орду ворожу покарай,
Бо нелюд править нею схоже,
О, Боже,  про людей подбай.

Орду цей нелюд посилає
Вбивати християнський люд,
Себе постійно прославляє,
Тягни Господь його на суд.

Він хоче світом усім править,
Усі народи підкорить,
Противників як мух він давить,
Щоб міг безкарно в світі жить.

Не дай Ти нелюду свободи,
Нехай у пеклі покричить.
Врятуй від нього всі народи,
Дай в мирі й злагоді пожить.
20.04.15.


Рецензии