Если говоРыць про, х, спид,

То ведзь это спинКА Ш?
Али но ципа мужык
Хоча й пид спиднычКУ СЬ?

Ета в хате в Мняв тут ныц
Нычого й ны й выдно.
От мы й мыйЯм вам тут лычк.
Щоп было взе вмильна.

Посвящаемо радкы
Гэтыя МУСьц Видась.
А то во: оно чытны --
Вжэ й быжыць КобылКа зь нь.

Ну, поэткы фси такы вш:
НоминАнты, видись?
ВырастаЮць крыль Я Ж
Нават ву яжынак.

...а мы тута во злоВыв
ВывОротКУ ЗЬ гындэ
(ну, на сниМке ш Брылка)


Рецензии