сон

Твої чорні, чорні очі
Дивилися впритул на мене.
Під міцним покровом ночі
Наснивсь твій погляд незрівнений.

Ти пригорнув мене до себе ніжно-ніжно,
В обіймах потонула я твоїх.
Цей сон був просто дивовижним,
І закохалась...а хіба ж це гріх?

Тебе я покохала увісні,
І не хотілось навіть прокидатись...
Це трапилось зі мною навесні,
Та лиш з думками мала я скитатись.

Тебе в життя своє накликать намагалась,
Про тебе думала і мріяла щодня.
Тебе побачить - це вже радість.
Нажаль, це все нічний обман, це все брехня.


Рецензии