Напередодн Дня Перемоги

Скільки Ангелів - водночас.
Раніш я не бачив нічого подібного.
Вони, вочевидь, танцювали:
рухи їх були невагомо-легкі,
граційно злагоджені,
водночас нагадуючи білосніжний 3D-хоровод,
 сіртакі і рух жінок в кавказьких танцях,
- щось незабутнє у супроводі вітерця.
 Біля вікна розквітла абрикоса.
Напередодні Дня Перемоги.
Я раніш ніколи не звертав уваги,
що до нас, в такий  спосіб, навідуються Прабатьки.

(з рукопису книги  "Доля Луганська бути Святоградом")


Рецензии