Мучительно люблю

Я держала тебя за руку,
Я чувствовала сердце твоё,
Я сдерживала боль и муку,
А тебе удерживать - это бессилие моё!
Я открывала тебе душу,
Я радовалась каждому дню...
Я переживаю до сих пор,
Потому что мучительно ещё люблю.


розмістив Лілюся Цибуляк
Вірш про кохання № 5589

Я тримала тебе за руку,
Я відчувала серце твоє,
Я витримувала біль i муку,
А тебе втримати - це бесилля моє!
Я відкривала тобі душу,
Я раділа кожному дню...
Я переживати досі мушу,
Бо нестерпно ще люблю...


Рецензии