В минуле нема вороття...
Навіщо ж з ночі до світання
Карають серце каяття
Й думки про втрачене кохання?
Постануть знов із забуття
І перша зустріч, і остання,
Солодкі миті - сенс життя,
І сум пекельного прощання…
А ти за все себе пробач!
Кохання щире – не провина!
Мине цей сум і серця плач,
Цінуй життя своє єдине.
Побачиш зорі і світання.
Прощення – це велика сила!
Відчуєш до життя бажання,
І почуттів ще буде злива!
В минуле нема вороття!
фото автора
Свидетельство о публикации №115041805598