Слово думка
Слово і думка ні в чому не схожі,
Різні, як днини похмурі й погожі.
Варто хіба викладати в слова
Те, що в душі так велично співа?
Чи зрозуміє стороння людина
Те, що живе в тобі в тихі години,
Те, що наснагу несе й насолоду
І зберіга особисту свободу?
Ні! Саме слово – омана одна,
І без душі не потрібна вона…
2002г.
Свидетельство о публикации №115041709971