ТалихI чебаахъа

БучIасра нуни далай,
ТIама зайбикIахъули.
ХIу дунъяличир лерай –
Хъумартес вирхIейрули.

Припев
Шяв хIулби шаладара,
ХIелацун ветаахъа.
Хумар уркIи шадбара
ТалихIра чебаахъа.
Ванаирули
АхIен берхIили.
Ил секIал багьи –
Дигуси, хIуни

Ванза забличи кьяйда
Ну левра хIечи хIерли.
Биэсара се пайда
Дила язихъ уркIилис?!

Гьар замана саб пикри,
ХIу дила ретаахъес.
Улгулра Аллагьлизи,
Ил кьяйда бетаахъес.



 


Рецензии
Хотела перевести на русский язык, но увы... нахожу да не то, что надо, а хочется почитать.Т-Н

Татьяна-Незабудочка   04.02.2016 10:36     Заявить о нарушении