Молитовна благодать

Молитовна благодать нас зігріва,
І портали всенебесні відкрива.

У проханні, у благанні – віра вір.
Та лукавий не дрімає, хижий звір.

Одяга чужі одежі темне зло,
Зманить в сіті легкодуха – повезло.

І у світі стане більше бід і лих
Од розбещених, підступних, просто злих…

Милосердного ж огорне благодать,
Бо ділитися уміє, віддавать,

Жити щедрою любов’ю…  А душа
Тільки доброю до Бога вируша.

17.04.2015.


Рецензии