Не стану чекати

Вовчиця
             не стане чекати,
Коли ії
            Вовк вийде з стану
неспокою...
            Вона краще ,
що зможе -
            Піде до іншого вовка,
щоб мати сім"ю, дітей...
            А Коханий
хай вирішує,
            ким він буде..
Самотнім Псом...
            То як?
Ти вирішив..Час минає


Рецензии