***
та долоні міцно тримають землю.
це все сили земного тяжіння
це й тримає тут янголів, та напевно,
ми б усі би були крилаті,
та літали би вище самого неба
й кожен день проводили би як на святі,
зауважити ще треба
що подолані були б відстані
й свою зброю склали усі наші сварки,
суперечки, істерики, сумнівні істини
все погане, що випили ми не з одної чарки
й було б справді просто чарівно
не торкатись ногами асфальту віднині,
тому й за усіх часів були мрійники,
що робили повстання проти сили тяжіння.
Свидетельство о публикации №115041710843