Не плач люде

Вітер цілує обличчя
           Майже беззвучно.
Буває боляче.    Рідко,
             але дуже влучно.

Твоя перемога
               Життєва повість.
Наша довга дорога
            веде в самотність.

Щиро тягнеш долоні,
              Але сонце гаряче.
Ми в цьому полоні-
               Ціль для невдачі.

Старі образи .
             Нові огидні слова.
Ці лживі фрази
         Руйнують наші дома.

Гірше вже не буде
                Я обіцяю.
Не плач мій люде,
            Я тебе пробачаю.


Рецензии