з неволi...

…збились у купу тривожні хвилини,
сталося так, що біда не сама
рвала і серце, і душу дитини…

злоба чия невимовно сліпа
нищила радість життя без упину?..
голосно мати від болю ревла…

світ у полоні часу лихого…
опліч з надією в завтра дорога
виведе правду про вчора на волю!..

тільки не стане вже так як було…
може не вдосталь в мирі нам Віри –
перемогти наступаюче зло?..


Рецензии