You re a dangerous poison I dared to try

You're a dangerous poison I dared to try.
Приглашаю тебя в свой начавшийся Май.
Я как Герда во льдах, где скрывается Кай?
Who will answer this question and just tell me why?

Why we care so much or don't care at all,
А мне зимний морозец на вкус как ментол.
Я иду сквозь толпу: где же он, где же он?
Hold me tight with your hands but please just break no bone.

Spreading over my vains, stocking into my head-
Понимаешь, я жду твой безмолвный ответ
На вопрос, хоть его и по сути-то нет,
Но я ждать его буду хоть несколько лет.

I will wait till you come and will die if you don't;
Напишу пару строчек в свой старый блокнот.
Посижу у окна, посмотрю на восход.
I will wait for it cause it is that what you want.

And some day you will come and one day you will be
That sunrise that is getting up slightly with me.
You will smile and laugh we'll be happy sometime
а пока- приглашаю в начавшийся Май.


Рецензии