На воскресиння Исуса Христоса та ВеликДень 2015

Валентин В. БУГРИМ, християнин, академік, доктор філософії, генерал-хорунжий Українського козацтва, Посол миру

На Воскресіння Ісуса ХРИСТОСА та Великдень – 2015 року

Сталось Диво із Чудес: Віддавна любов Господня
Сам Ісус Христос воскрес! творить свято Великодня.
І вознісся до небес, В селах і містах в оселі –
бо: Воістину воскрес!         люди радісні й веселі.

Паску, крашанки і м’ясо   
всі смакують дуже ласо.
П’ють горілочку як воду,
бо – козацького ми роду.

Все освячено водою – Бо у Церкві побували,
не простою, а святою! що й раніш не забували.
Ожива нове в Людини... А на Пасху – Воскресіння,
Як прозріння! Святоднини! Тілу і Душі спасіння!

Благодать до нас приходить, Лунає знов: Христос Воскрес!
Щастя і Добро приносить!! А ми: Воістину Воскрес!
Янгелята прилітають Воскресне, звісно, Україна!
і з ВЕЛИКОДНЕМ вітають!!! Приходить свято у Родину!!!...

 11-12-13 квітня. Пасхальні дні 2015 року.


Рецензии