Вс ми р дн

Нумо люди,вже можливо досить,
Крізь пальці дивитись на усе,
Допоможіть,якщо людина просить,
Рано чи піздно помянется все.

Рідняйтеся бо ми всі рідні,
Він,вона,ти та навіть я,
У нас в сердях одні лунають пісні,
Ми всі одна родина,ми всі одна сімя


Рецензии