Уйлану

Иске козгедэ, курдем сурэтем.
Яхшы эле, куреп  булганда.
Курмэсэм эгэр  уйга калыр идем.
Эллэ мин юкмы,дип  бу доньяда.

Сурэтлэрен курэ алмый фэрештэлэр.
Гурлэргэ  китеп югалган бэндэлэр.
Куз алдында без  тотарбыз сурэтлэрен.
Кунеллэрдэ хэм  йорэктэ  калсалар.

Курэм, лэкин кочып ала алмыйм.
Сизгэн булам, анлый гына алмыйм.
Курэм дэ бит, тик тослэре  югала.
Кулны сузам , тотен булып тарала.

Ышанамын, лэкин  уйга калам.
Мэнгегэ  бит бездэ килмэгэн.
Ярый мин бу жирдэ, яшим шатланып
Якты  доньяда эшлэрем бетмэгэн...


Рецензии