423. Не повернусь я до тебе

Ти не приходь до мене серед ночі.
Думки мої не воруши тепер.
Я бачити не хочу твої очі
і назавжди заперла свою дверь.
Так знай, що по тобі я не страждаю.
Любов моя покинула тебе.
Таких як ти, я більше не кохаю.
Ти не приходь, не повернусь я до тебЕ.

Ліда Хіжняк 15.04.2015. 03-40.


Рецензии