Вперед

Ти не питай, чи тЯжка в тебе доля,
Чи довго тОбі землю ще топтать,
Чи де твоя свобода... Десь в неволі:
На ній стоїть яремная печать.

Іди вперед допоки тобі світить
Чарівний промінь, та нікуди не звертай.
Не жди, коли до школи діти підуть,
Коли життя пройде все - не чекай.

Роби себе і світ навколо краще,
Цінуй ти щастя, сум, кохання й каяття,
І не питай, що краще, що пропаще...
Прямуй вперед: це лиш твоє життя!


Рецензии