Коли лиха година...

Коли лиха година в двері б'ється,
Коли невзгода за невзгодой напада,
Тоді тобі тільки одне здається -
Що є в житті одна лише біда.

В цей час життєві сили покидають
І руки опускаються донизу.
Ти ходиш сам не свій, та знать не знаєш,
Які тебе чекають ще сюрпризи.

Які випробування ще підкинуть?
Та стільки нам ще вдасться пережити?
Та треба всім цей негатив відкинуть-
Ожити тілом, й духом теж ожити!

Тільки тоді лиш з'являться ті сили,
Що допоможуть подолать невзгоди.
І лиш тоді тягар, що ви носили
Впаде. Й біди поменшає, на подив.

Ожити треба тілом та душею!
Й нічого більш від вас не треба
Та не втрачати віру та ідею
В життя щасливе й в світле чисте небо.


Рецензии