Коли ти до мене торка шся
Спалахую наче вогонь.
І казка для нас починається
Із дотиком кожним долонь.
Зникають усі суперечності,
В єдину злились дві душі.
Я падаю в прірву безмежності.
Я падають в руки твої...
12.04.2015
Свидетельство о публикации №115041406159