Закони

На Бога надійся
Та годі зівати,
Нічого не бійся,
Вперед вигравати.

І манни із неба
Не треба чекати,
Тобі жити треба
То йди працювати.

Твою Батьківщину
Злий ворог руйнує,
За зброю, мій сину,
Нехай пожалкує.

Цей ворог пихатий,
Що вліз постріляти
В чужу, нашу хату,
А мусить вмирати.

У цих всіх порадах
Суспільства закони,
Щоб був в нас порядок
Для волі персони.
14.04.15.


Рецензии