Христа я бачила вв сн
У білосніжнім одязі у хмарах.
З небес всміхався він мені…
А хмари,наче вівці у кошарах.
Піднявши руки до небес,
Від мене погляд не відводив…
Це,справді,чудо із чудес
І бачить це-для мене подив.
Ісус Христос піднявся в небеса,
Але мене тримає під покровом…
Була вві сні неписана краса
Й не передать усього просто словом.
Ісус Христос піднявся в небеса,
Але завжди мене оберігає.
Любов його до мене не згаса
І руку допомоги протягає.
Ісус Христос піднявся в небеса,
Але мене тримає у опіці.
Від всього злого він мене спаса
З секунд народження і в теперішнім віці.
Ісус Христос з’явився уві сні
І я щаслива,що його зустріла.
Цей сон лиш щастя принесе мені…
про це я мріяла і цього я хотіла.
12.04.2015р.
Свидетельство о публикации №115041308562