не про те...

…здалось, війнуло диханням Любові,
на горизонті домліває сон.
з дощем, як мрія бавилася мною,
Душа співала з Серцем в унісон
про почуття, тривогу, й світлу волю!..

ніяк спочинку вітер не давав,
думки з-за небокраю виринали
у безкінечність споминів вівчар
гнав пелюстки, що в тиші танцювали –
тікав од зради світу, мов дзвонар

людських образ розвіяв сиві хмари,
щоб зрікся з ним я, сумнівів і болю…
от тільки завтра, знов прямує далі,
чомусь і час згубив зв'язок з учора,
бо ж не на те чекав, що дарить Доля!..


Рецензии
Дуже гарний вірш, образний і філософський.
Натхнення і тепла!

Наталья Бидненко   19.04.2015 19:16     Заявить о нарушении
Вдячний Вм наталю за розуміння... Творчих успіхів Вам, і миру... З повагою Віктор...

Виктор Сурженко   23.04.2015 20:40   Заявить о нарушении