Сагындым сине...

Ничек улми калыйм икэн
Шунын хэтле сагыштан...
Сине курми йоргэнемэ
Куп еллар инде, иркэм.

Буген тагын елыйм, инде...
Жаным синсез кайзала.
Нигэ "килэм" диеп эйттен?
Колденме миннэн эллэ?

Кичэ генэ:"Бик сагындым!
Курэсем килэ!"диден.
Буген:"Вакытым юк, сонрак..."
Ташладын мине утка.

Мин сине бик нык сагындым.
Соеклем, бэгырькэем...
Килче, иркэм, яннарыма
Басылыр йорэккэем.

Мина бер нэрсэ кирэкми.
Фэкать син узен генэ...
Сагындым, жаным, бик каты.
Ботен йорэгем яна.

Алдама мине, соеклем.
Мин бала тугел инде...
Кил яныма. Бик кирэк син.
Синсез буш ботен донья...


Рецензии